Hei kaikille! Olen tässä jo vuoden päivät ihastellut päivittäin näitä ruoka- ja leivontablogeja ja mielessä on kokoajan ollut oman blogin perustaminen. Nytpä sen sitten sain tehtyä.

Rakkaus leivontaan sekä ruoanlaittoon alkoi jo 5-vuotiaana kun ensimmäisen kerran tein ihan itse paistettua perunaa ja sipulia (joka oli silloinen lempiruokani), äitiä en edes keittiöön päästänyt :). Ja siitä se sitten lähti. 

Mitään alaan liittyvää koulutusta en ole käynyt, mutta vuosien varrella on tullut väkerrettyä ruokia ja leivonnaisia laidasta laitaan. Kovasti haluaisin oppia erilaisia ruokien esillepanoja sekä koristelua (lähinnä kakkujen), ne taidot kun ovat hieman hakusessa. 

Kiinostuksena ovat myös ompelu, kutominen, virkkaaminen ja muu askartelu. Näihin inspiraatio iskee aina välillä, mutta sitten voi olla myös aikoja kun ei nappaa yhtään.. Mutta nyt taas joulu tulossa niin on mukavaa tehdä erilaisia lahjoja kun askartelulehdetkin ovat täynnä ihania ideoita!

Toivotan kaikille hyvää ja värikästä syksyä sekä iloa leipomiseen! Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Nyt sitten vain innolla opettelemaan tätä blogin käyttöä..

Ainiin, pitipä vielä mainita mistä blogin nimi juontuu.. Nimeni on Milla ja siksipä minua on niin kauan kuin muistan joku aina sanonut Milla Magiaksi ja muutama vuosi sitten kun tein keittiössä ruokaa, poikaystäväni tuli kysymään mitäs taikoja se Milla täällä tekee.. :)996356.jpg

Syysterveisin Milla Magia